Cu Wealthy Affiliate revizuire 2021 este in acest moment ceva uimitor pentru mine.

Am sa spun cateva lucruri strict legate de experiența mea, de modul cum am perceput eu aici la Wealthy AffiliateWealthy Affiliate Home

tot efortul.

    

   Mi-a placut această afirmatie: “Bună, numele meu este Bill, sunt aici pentru a vă oferi cea mai brutală Recenzie cinstită, captivantă, informativă, exactă și foarte deschisă posibilă.”

https://razoredgeaffiliate.com/wealthy-affiliate-review-the-sharpest-community-on-line-to-date/

    E minunata marturisirea aceasta:

   “Proprietarii sunt doi dintre cei mai cinstiți, generoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată și știu că pot conține întotdeauna pe ei pentru a ajuta atunci când am nevoie de sprijin.” Https://razoredgeaffiliate.com/ afiliat-bogat-revizuiește-cea-mai-ascuțită-comunitate-online-până-în prezent / #

     In primul rand aceasta ea 2 a experienta aici la WA, asta sa intamplat acum aproximativ 6 luni.Am parcurs vreo 6 lectii cu abonamet Premium 19 $, dar fiind ocupat cu 2 cursuri importante n-am avut destul timp la dispozitie si am renuntat.Ape think

      Revenirea la WA

  

      Am revenit hotarat la WA acum 2 luni si 5 zile.Am fost Premium 19 $, apoi Premium 49 $ si acum a treia luna Premium Plus oferta cu 49 $ .Dar si de data asta am sovait -aproximativ 15 zile am facut si altceva:

  1. Am studiat marketing afiliat dupa un canal celebru cu videoclipuri amanuntite dar m-am lasat pagubas;
  2. Am studiat un site de marketing afiliat cu initiere in a face bani online cu 16 videouri de timp scurt, foarte instructiv dar am incetat.

     De atunci am aproximativ 50 de zile de studiu intens numai la WA.

    Vreau sa mentionez ca munca a fost foarte grea: foarte multe de asimilat; nu mi-a fost folositor de loc!

    O truda permanenta dar acum fac acest lucru mai usor.Mi-am format obiceiuri si le-am automatizat.Acum si mult mai bine,

stiu pe ce sa ma concentrez.

    Am citit articole despre WA si am asimilat mai multe despre cum sa studiez aici.

    In multe articole de blog am cititi despre experienta la WA: la 1 luna de WA; la 2 luni de WA staEram curios sa aflu cum s-au chinit altii, sa invat de la ei.

   Nu-i usor de loc: Kyle ma ajutat foarte mult (mai ales prin emailuri private) .Apoi am gasit articole de blog care sa-mi fie model si m-am concentrat pe ele.

  In Bootcamp Faza1 Lectia 10 am gasit foarte multe elemente pentru parcursul meu aici la WA.

      “Wealthy Affiliate se adresează tuturor nivelurilor de specialități în marketing și antreprenori, de la un începător până la cineva care conduce o afacere deja de succes și care dorește să o extindă la un nivel cu totul nou” .Kyle

https://waystoavoidscamsonline.com / rich-affiliate-review-my-unique-take

       

    “Întotdeauna spun că, odată ce ai Wealthy Affiliate Premium, nu vei mai cumpăra niciodată altă carte de guru, înșelătorie pe internet sau un curs scump de succes online. Sunt serios!” Kyle

https://waystoavoidscamsonline.com/wealthy-affiliate- revizuiește-ia-mea-unică

       Experiente deosebite

     In Bootcamp Faza3 Lectia4 am gasit sfaturi foarte folositoare pentru Planificare si organizare a studiului.Experienta lui Kyle despre productivitate e esentiala si ma ajutat sa fac lucrurile mai cu spor.

    Am gasit articole de blog despre Scrierea de continut care m-au ajutat foarte mult.De asemenea am gasit un articol minuna despre Cercetarea pe internet care ma ajutat foarte mult.

    Am gasit aici oameni minunati de la care am invatat sa fiu perseverent, sa urmez intocmai pregatirea aici la WA.

   M-am concentrat mai mult pe antrenament la Bootcamp dar nu am naglijat și studiul celor 50 de lectii de antrenament

de certificare ca antrepenor online.

       Alte activități la WA

   M-am obisnuit sa urmaresc pe ceilalti aici la WA, sa urmaresc noutatile.Sa vad ce publica prietenii.Sa urmaresc cateva articole de blog.Am invatat sa caut la WA O \ .De asemenea sa interactionez cu ceilalti.Si in ultimul timp sa fac comentarii, sa cer comentarii de la ceilalti, sa urmaresc toate aceste activitati.

    Cu curaj veniti la WA

Vasile,

18.07.2021

 

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.